Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Koski Ravintoloissa avajaiset

seduonnelaFC Hakan omistama Koskin Ravintolat Oy -ravintolarypäs Valkeakosken keskustassa on viime päivien aikana kokenut muodonmuutoksen. Onnela ja Linno jatkavat vanhoin nimin, Parilasta sukeutui Soittoruokala Armas ja Irkku-baarista Irman Kievari. Avajaiset ovat tänään perjantaina ja siellä nähdään ravintolamoguli Sedu Koskisen lisäksi ohjaajat Renny Harlin ja Markus Selin.

Suurin muutos neljän ravintolan osalta lienee se, että sisällä voi liikkua ravintolasta toiseen. Soittoruokala Armas säilyttää keittiönsä, joka aukeaa huhtikuun puolella. Armaksen sisustus on kansallisromanttinen limokoivuineen. Musiikkina kuullaan -60 ja -70 -luvun suomimusiikkia, vain miesten esittämänä.

Naisten esittämää musiikkia voi nauttia kasarityylisessä Irman Kievarissa. Kansanravintola Linno on instituutio ja Koskinen ei harkinnutkaan sen nimen muuttamista.

– Torstaisin Linnossa on naistentanssit. Baarimestari toimii myös dj:nä ja baaritiskiä on suurennettu. Karaokeen on myös mahdollisuus, Koskinen lupaa.

Onnelan sisustus päivitetään alakerran uudistusten myötä. Sedu Koskisen unelmissa siintää ravintolarypäs, jossa viihtyisivät 18-80 -vuotiaat koskilaiset sekä lähikuntalaiset.
Kesää ajatellen Koskinen mielii pitkät, kolmemetriset markiisit Valtakadun puolelle. Kesäterassi alkaisi Irman Kievarin edestä, jatkuisi Onnelan ohi aina Armakseen asti.

Toukokuun alusta Tehtaan kentällä avaa ovensa Paviljonki.

– Siitä tulee hieno kesäravintola, jossa voi nauttia lounasta ja illallista. Omaa keittiötä siellä ei ole, ruoka tulee Armaksesta.

Paviljonki soveltuu myös tilausravintolaksi. Kylmän kesän sattuessa lämpöä tuovat lämmittimet sekä katetut tilat.

Teksti: www.valkeakoskensanomat.fi / Hannele Laine

Kuva: Henry Rantaniemi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT