Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle tappio hallinnasta huolimatta

haka_mypa_3Haka hallitsi liigaottelua MYPA:a vastaan, mutta tehottomuus kostautui. MYPA:lla maalipaikat olivat kortilla, mutta Toni Kuivaston oman maalin myötä pisteet matkasivat Kouvolaan.

Haka loi jo ensimmäisellä puoliajalla tukun maalipaikkoja. Esimerkiksi Antti Hynynen murtautui kahdesti laidaltaan läpi ja tavoitteli täysin vapaana maalin edessä ollutta Jukka Santalaa. Molemmilla kerroilla MYPA:n Antti Okkonen ehti viime hetkellä väliin.haka_mypa22

Toisen puoliajan alku oli Hakalle musta, sillä pallo oli koskilaisten verkossa jo parin minuutin jälkeen. Janne Korhoselle ja Toni Kuivastolle tuli kommunikointikatkos ja pallo lirui Kuivaston jalasta omaan maaliin.

Haka toipui takaiskusta nopeasti ja Haka raivokkaasti tasoitusta. Paine oli jatkuvasti vierasjoukkueen päädyssä, mutta terävyys maalipaikoissa puuttui. Vaihdosta kentälle tulleelle Benito Yllaconzalle tuli parhaat saumat, mutta perulainen ei liigadebyytissään onnistunut.

Vaikka tappio tuli, niin Hakan pelissä oli paljon hyvää. Yllaconza ja Josef Chavez saivat ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa ja molempien esitykset olivat lupaavia.

Hakan seuraava liigaottelu on Vaasassa viikon päästä maanantaina. Tehtaan kentällä pelataan Suomen Cupin merkeissä torstaina 10.6. Vastassa on tuolloin KuPS.

Haka: Janne Korhonen, Josef Chavez, Regi Nooitmeer, Toni Kuivasto, Jarno Mattila, Jani Kauppila, Quincy Osei (var.), Antti Hynynen (84. Kalle Parviainen), Mikko Innanen, Ik Kyoung Nam (76. Kalle Multanen), Jukka Santala (63. Benito Yllaconza).

Kuvat: Olli Nykänen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT