Haka voittoon vappukarkeloissa

Haka voitti Jaron vapunaaton kunniaksi 4-3. Maaleista kaksi merkattiin Kalle Parviaiselle, yksi Ik Kyoung Namille ja yksi Antti Hynyselle.

Haka aloitti ottelun vauhdilla, sillä pallo oli Jaron verkossa reilun parin minuutin jälkeen. Niko Ikävalko kaadettiin 20 metrissä ja Ik Kyoung Nam iski unelmavaparin yläkulmaan.

Koskilaiset tuplasivat johtonsa 26. minuutin kohdalla. Xhevdet Gela antoi puolesta kentästä hyvän vapaapotkun takakulmalle, jossa Kalle Parviainen nousi päineen omiin korkeuksiinsa.

Jaro pääsi peliin mukaan pari minuuttia ennen taukovihellystä. Haka ei saanut purettua kulmapotkun jälkitilannetta ja lopulta Kåre Björkstrand survoi pallon kotijoukkueen verkkoon.

Toista puoliaikaa oli pelattu kahdeksan minuuttia, kun Parviainen iski jälleen. Gelan tarkka kulma ja Parviaisen oikea-aikainen pusku veivät Hakan kahden maalin karkumatkalle.

Maalijuhliin seuraavan sanan sanoi Jaron Venace Zézé, joka pujotteli Hakan puolustuksen läpi 63. minuutilla. Vain neljä minuuttia tästä ja Hakan maalilaulu soi jälleen. Jaakko Juuti kaadettiin kuudentoista alueella, eikä Antti Hynynen erehtynyt pilkulta.

Loppuun jännitystä toi vielä Jaron 4-3 –kavennus. Se syntyi 89. minuutilla rangaistuspotkusta Ymer Xhaferin toimesta.