Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Arvoisat hakalaiset – fanit ja kannattajat!

sedu_netti_09Hakan uudet verkkosivut ovat nyt toiminnassa tutussa osoitteessa www.fchaka.fi. Sivut on rakennettu SK Entertainment Group Oy:n johdolla, jossa visuaalisesta suunnittelusta on vastannut mainostoimisto Radikal Advertising, teknisestä toteutuksesta Oy Site Logic Ab ja videototeutuksista Dream Broker Oy.

Sivujen tarkoitus on tarjota ajankohtaisen informaation lisäksi erityisesti Hakan faneille viihdettä ja virtuaalielämyksiä, jollaisia ei ole aiemmin ollut tarjolla. Tässä suurta roolia esittää sivuille jatkuvasti tuotettava videosisältö, joista nyt saa ensimmäisen maistiaisen pelaajakorttien muodossa. Jatkossa mm. kaikki otteluennakot ja otteluraportit toteutetaan videomuodossa. Videokamera seuraa jatkossa myös Hakan pelaajien mukana heidän kuvatessaan omaa arkeaan hakalaisina treeneissä, peleissä, matkoilla ja myös vapaa-ajallaan. Eli meille kaikille on varmasti tulossa hauskoja hetkiä kauden aikana netin ääressä päästessämme kurkistamaan mitä kulissien takana todella tapahtuu.

Teidän fanien ja kannattajien äänen on tarkoitus kuulua ja näkyä sivuilla myös entistä paremmin. Tämän mahdollistaa sivuille pian avattava keskustelufoorumi, jossa toivomme aktiivista keskustelua ja palautetta niin keskenänne, kuin myös meidän hakalaisten suuntaan. Jo nyt faneilta saamiemme palautteiden johdosta pyrimme lisäämään entistä enemmän historiatietoa ja tilastoja, joille tuntuu olevan kysyntää.

Nyt työn alla on myös uusi blogiosio, jossa päiväkirjaansa jatkossa pitävät Oka, joukkue ja allekirjoittanut, tuoden näkemyksiä usein samoistakin asioista, mutta eri perspektiiveistä. Toimikoon tämä nyt sitten elämäni ensimmäisenä blogikirjoituksenani!

Kaikki edellä mainitut uudistukset pyritään saamaan valmiiksi ja käyttöön maaliskuun aikana, jolloin kauden käynnistyttyä joukkueen iskukykyä pääsee tarkastelemaan ennakkoon uusien sivujemme kautta.

Toivon mukaan viihdytte uusilla sivuilla ja teistä tulee aktiivisia sivujen käyttäjiä. Näistä kaikista uudistuksista huolimatta meidän kaikkien on kuitenkin syytä muistaa että futis on parasta paikan päällä ja Tehtis on se paikka, jossa me kaikki hakalaiset, fanit ja kannattajat kokoonnumme viimeistään 29.4.2009, kun kotiavauksessa vastaamme asettuu HJK!

Nautinnollista surffailua!

Sedu Koskinen
FC Haka Oy
Hallituksen pj.

P.S. Hakan omistama uusi ravintolamaailma, Koski ravintolat, avaa ovensa perjantaina 6.3.2009 klo 20.00. Ovet ovat avoinna kaikille – tervetuloa tutustumaan!

Kuva: Henry Rantaniemi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT