Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa Hakan uusituille verkkosivuille

hakainnanenTervetuloa Hakan uusituille verkkosivuille. Sivut on suunnitellut mainostoimisto Radikal Advertising, teknisestä toteutuksesta on vastannut Oy Site Logic Ab ja videototeutuksista Dream Broker Oy.

Hakan junioreiden verkkosivut puolestaan siirtyvät jatkossa osoitteeseen www.fchakajuniorit.fi. Toki junioreiden sivuille pääsee myös osoitteen www.fchaka.fi kautta.

– Sivuja suunniteltaessa on otettu huomioon kannattajien toiveita. Upeiden sivujen huomattavin uutuus on video-osio, jossa on heti kärkeen katsottavissa mielenkiintoisia pelaajahaastatteluja, toimitusjohtaja Juha Lahtinen toteaa.

Kauden käynnistyttyä uusia videoita tulee viikoittain, sisältäen otteluennakot, otteluraportit ja muita Hakaa koskevia mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita.hakainnanen

Lahtinen huomauttaa, että verkkosivut kehittyvät askel kerrallaan.

– Lukijoilta toivotaan kommentteja sivujen toimivuudesta, ulkonäöstä ja sisällöstä. Palautetta voi antaa sivuilla olevan palauteosion kautta, Lahtinen sanoo.

– Seuraava suuri muutos on verkkokaupan aukeaminen huhtikuun alussa. Luvassa on paljon korkealaatuisia, brändättyjä Hakan fanituotteita, Lahtinen hehkuttaa.

Samaan aikaan verkkokaupan lähtölaukauksen kanssa aukeaa Valkeakosken Valtakadulla Sportia-Sepon yhteydessä Hakan fanishop.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT