Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle niukka voitto MYPA:sta

mypahaka_hakaHaka jatkoi hyviä viimeaikaisia otteita, kun se kaatoi Kouvolassa pelatussa ottelussa MYPA:n 1-0 (0-0). Hakan sankari oli ottelun ainokaisen iskenyt Xhevdet Gela.

Lehtomäessä nähtiin tasainen ottelu jossa molemmilla joukkueilla omat paikkansa. Ottelun ratkaisu nähtiin 61. minuutilla, kun Gela ampui kahdestakymmenestä metristä ruuhkan takaa kierteisen laukauksen takakulmaan.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä oli ottelun antiin tyytyväinen. mypahaka20100327_50cm_0855
– Tämä oli tasainen vääntö ja oli taas tärkeä, että saimme pidettyä oman pään puhtaana. Puolustuspeli toimii hyvin. Tämä oli meille erittäin hyvä peli tähän väliin. Meillä on takana raskas harjoitusviikko ja ottelu oli hyvä päätös viikolle, Ristilä toteaa.
– Ryhmitys alkaa olla koossa ja nyt aloitamme hiljalleen herkistelyn kohti kautta ja keskitymme jatkossa enemmän taktisiin asioihin, Risu jatkaa.

Pientä parannettavaa hän kuitenkin vielä joukkueen peliin löysi.
– Tiettyyn pisteeseen asti peli kulkee ihan hyvin, mutta viimeinen syöttö ei ole toivotunlainen.

Hakalaisittain on ilahduttavaa, että Jarno Mattila on pääsemässä täyteen kuntoon ja pelasikin täydet minuutit ottelussa.
– Jape pelasi koko ottelun. Kuivaston Tonilla oli alaselän kanssa ongelmia emmekä halunneet ottaa mitään riskiä ja otimme hänet varotoimenpiteenä pois. Juutin Jaska pelasi myös hyvän ottelun oikeana puolustajana, Risu valottaa.

MYPA-Haka 0-1 (0-0)
61. Xhevdet Gela 0-1

Hakan avauskokoonpano:
Janne Korhonen, Toni Kuivasto (46. Quincy Osei), Markus Joenmäki, Kalle Parviainen, Niko Ikävalko (88. Benito Yllaconza), Xhevdet Gela, Antti Hynynen (79. Sebastian Strandvall), Ben Traore, Jaakko Juuti (86. Josef Chavez), Jarno Mattila, Jukka Santala.

Kuvat: Jorma Karvonen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT