Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kokeilut ovat Hakalta ohi

tpv_hynynen_ja_juuti_2Haka kohtasi lauantaina harjoitusottelussa TPV:n ja voitti kokeilupitoisella ryhmällä naapuriseuransa 2-1. Ensimmäinen puoliaika oli Hakalta vahva, mutta toisella puolikkaalla tamperelaiset pääsivät paremmin peliin mukaan.

– Oli tärkeää, että saimme minuutteja monelle pelaajalle. Toinen puoliaika osoitti, että tosissaan pitää pelata kaikki ottelut, päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.tpv_hynynen_ja_juuti_2

Kotiavaukseen on aikaa neljä viikkoa ja ennen TPS:n saapumista Tehtaan kentälle Haka kohtaa vielä MYPA:n ja FC Lahden vieraskentällä sekä PoPa:n Saharan tekonurmella.

– Kokeilut ovat nyt loppu ja seuraavissa otteluissa haetaan sitä kokoonpanoa, jolla lähdemme liiga-avaukseen, Ristilä jatkaa.

Hakan kokoonpano TPV-pelissä: Saku Pesonen (57. Erkka Heinä), Josef Chavez, Jarno Mattila (78. Jussi Jokela), Toni Kuivasto (46. Juuso Salonen), Markus Joenmäki, Antti Hynynen, Ben Traore (57. Sebastian Strandvall), Jaakko Juuti (82. Baba Osumanu), Benito Yllaconza (76. Nimo King Faruk), Kalle Multanen, Jukka Santala.

Kuva: Henry Rantaniemi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT