Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ristilä iloitsi kolmesta pisteestä

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä myönsi voitokkaan KuPS-pelin jälkeen, että ensimmäinen voitto tämän kevään Liigacupissa maistui hyvältä.

– Oli kiva vihdoinkin voittaa. Jatkopaikka oli mennyt jo edellisessä ottelussa, nyt me saatiin hyvä peli alle. Se oli tärkeätä meille ja me saatiin tänään se mitä me haettiin, Ristilä iloitsi.

– Pelissä oli paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Dickson (Nwakaeme) varsinkin oli aivan huikea ja hänen paluunsa Veikkausliigaan on todella upea juttu, Ristilä totesi KuPS:n nigerialaistähdestä.

Ristilä myönsi, että Haka oli ajoittain vaikeuksissa isäntien kanssa.

– Alussa me selvittiin parista paitsiomaalitilanteesta ja sen jälkeen meillä oli pelissä hyvä jakso. Me pidettiin palloa hallussa, sitten olikin koko ajan hirveä kiire ja syötöt menivät vastustajalle. Tämän takia oma pelimme ei pyörinyt siten kuten olisi pitänyt, Ristilä arvioi.

– Kaikki vakionimemme eivät olleet kokoonpanossa mukana. Kentällä oli nyt uusia pelaajia ja testimiehiä, jotka hoitivat homman hienosti. Nuoret pelaajat pitivät hyvin paikkansa ja me päästiin hyvään peliin täällä, ”Risu” kiitteli.ristila_0502_haka

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT