Hakalle tappio Oulussa

acouluhaka_1Ei saanut Haka vielä kolmannessakaan ottelussaan pistetiliään auki Liigacupissa. AC Oulun oli vahvempi Oulun Arina areenassa maalein 2-0.

AC Oulu siirtyi johtoon pari minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan täyttämistä. Frank Jonke pudotti pallon rangaistusalueen sisältä Juha Majavalle, jonka potku 20 metristä leacouluhaka_1ijaili yli maalivahti Saku Pesosen.

Sama mies oli asialla toisen puoliajan kymmenennellä minuutilla. Komea kaukolaukaus 25 metristä yllätti Pesosen.

Hakan paras paikka ottelussa tuli Antti Hynyselle. Hynysellä oli juuri ennen AC Oulun toista maalia sauma tuoda koskilaiset tasoihin, mutta murtautuminen kotijoukkueen puolustuksen läpi tyssäsi laukaukseen ohi maalin.

Seuraavan kerran Haka pelaa Liigacupia viikon päästä lauantaina. Tuolloin Saharan tekonurmelle saapuu vastustajaksi rakas paikallisvastustaja Tampere United.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Jaakko Juuti, Kalle Parviainen, Markus Joenmäki, Juuso Salonen, Antti Hynynen, Mikko Innanen, Ben Traore, Xhevdet Gela (46. Sebastian Strandvall), Sonny Doumboya (66. Benito Yllaconza), Jukka Santala (83. Sasu Nieminen).

Kuva: Jorma Karvonen