Jaron salama-alku Hakan turma

ffjarohaka_gelaHaka jäi ilman maaleja ja pisteitä myös toisessa Liigacupin ottelussaan. Jaro oli salama-alkunsa turvin Pietarsaaren Tellushallissa vahvempi lukemin 2-0.

Ottelu ehti vanheta vain kahdeksan minuuttia, kun Jaro meni johtoon. Sebastian Mannström antoi kulmapotkun ja vielä viime kaudella Hakaa edustanut Jani Bäckman puski isännät johtoon.ffjarohaka_gela

Pietarsaarelaisten toinen osuma tuli vain kolme minuuttia myöhemmin. Testipelaaja Maxim Vasiljev sai vapaapotkun jälkeen pallon haltuun rangaistusalueen sisällä ja jätti Janne Korhosen Hakan maalilla ilman mahdollisuuksia.

Hakan peliä hankaloitti pelin aikana tulleet kolhut sekä Josef Chavezin toisella puoliajalla saama punainen kortti.

Haka seuraava Liigacupin ottelu on kahden viikon päästä Oulussa. Kamppailu AC Oulua vastaan alkaa Arina Areenassa kello 14.15. Harjoitusotteluiden sarja jatkuu torstaina Saharan tekonurmella virolaista JK Kaljua vastaan.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Jaakko Juuti (90. Jussi Jokela), Markus Joenmäki (44. Josef Chavez (69. ulosajo)), Kalle Parviainen, Juuso Salonen, Xhevdet Gela, Antti Hynynen (86. Kalle Multanen), Mikko Innanen, Sebastian Strandvall, Jukka Santala (63. Benito Yllaconza), Niko Ikävalko.

Kuva: Jorma Karvonen