Haka hävisi HJK:lle

HJK ja Haka ratkoivat paremmuuttaan Uusi Lahti cupin pronssiottelussa. Rutinoitut Klubi on nuorta Hakaa vahvempi lukemin 3-0.

HJK oli liikkeellä käytännössä ykkösnyrkillään, kun Haka sen sijaan panosti nuorten pelaajien sisäänajoon. Tämä näkyi kentällä, sillä helsinkiläiset olivat selvästi pelin hallitsijoita. Hakan parhaimmistoa ottelussa olivat maalivahti Ville Kauppinen ja puolustuslinjan Juuso Salonen.

Avausmaalia saatiin odottaa 40. minuutille asti, kunnes Zakarias Kibone rikkoi kuparisen. Medo teki esityön ja Kibone laukoi Klubin johtoon.

Toisella puolikkaalla HJK:lla oli tukku paikkoja lisäosumiin, mutta niitä syntyi vain kaksi. 57. minuutilla onnistui Johannes Westö Sebastian Sorsan syötöstä ja kahdeksan minuuttia myöhemmin Ville Kauppisen torjuman paluupallon jälkeen Dawda Bah.

Valmentaja Sami Ristilä oli tyytyväinen Uusi Lahti -cupin antiin.

– Näimme kolmen päivän aikana monen pelaajan pelaavan. Se oli tämän turnauksen tarkoitus meille, Ristilä sanoi.

– HJK:ta vastaan joukkue oli A-junnupitoinen, mutta hyvin jokainen kaveri kentällä taisteli, Ristilä kiitteli.

Hakan ottelut jatkuvat ensi lauantaina Pietarsaaressa, jossa Jaro isännöi valkopaitoja Liigacupin ottelussa.hakalogo_uutinen

Hakan kokoonpano: Kauppinen, Latosaari, J. Nieminen, Keränen, Multanen, Chavez, Salonen, Jokela, Jokinen (58. Yllaconza), Zarkovic (58. A. Nieminen), Pitkälä.