Haka avasi kautensa komealla voitolla

fcpopahaka20100122_10Haka avasi harjoitusotteluiden kauden pirteästi kaatamalla FC PoPan Porin Karhuhallissa 3-0. Ottelun kaikki maalit syntyivät jo ensimmäisen puoliajan aikana.

Maalinteon aloitti puskulla Niko Ikävalko Mikko Innasen keskityksen jälkeen reilun parinkymmenen minuutin pelin kohdalla. fcpopahaka20100122_10

Kymmenen seuraavan minuutin aikana ex-Haka Michal Slawuta joutui kaivamaan pallon kahdesti selkänsä takaa. Ensin osui Xhevdet Gelan antaman vapaapotkun jälkitilanteesta Antti Hynynen ja hetken päästä yli paristakymmenestä metristä Sebastian Strandvall.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen (46. Janne Korhonen), Jere Pitkälä, Markus Joenmäki (62. Juuso Salonen), Kalle Parviainen (70. Mikko-Petteri Latosaari), Jaakko Juuti, Sebastian Strandvall, Mikko Innanen (46. Benito Yllaconza), Antti Hynynen (46. Sasu Nieminen), Xhevdet Gela, Niko Ikävalko (46. Kalle Multanen), Dominik Plaza (62. Josef Chavez).