Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan Liigacup-ottelut arvottu

Liigacupin 2010 lohkojako ja koti- sekä vieraspelit alkulohkojen osalta arvottiin tiistaina 24.11.2009 liigahallituksen kokouksen yhteydessä. Liigacup kaudella 2010 huipentuu 10. huhtikuuta pelattavaan loppuotteluun.

Liigacup kaudella 2010 pelataan ajalla 20.1 – 10.4.2010. Alkulohkojen pelit määräytyvät kaavion mukaisesti niin, että jokaisella joukkueella on kolme kotipeliä ja kolme vieraspeliä. Alkulohkot pelataan 20. tammikuuta – 24. maaliskuuta välisenä aikana.

Puolivälierät pelataan keskiviikkona 31. maaliskuuta siten, että alkulohkoissa ykköseksi ja kakkoseksi sijoittuneet saavat puolivälierissä kotiedun. Välierien pelipäivä on keskiviikko 7. huhtikuuta ja loppuottelu pelataan lauantaina 10. huhtikuuta.

Alkulohkot jaettiin liigahallituksen päätöksen mukaisesti maantieteellisesti eli Liighakalogo_uutinenacup 2010 pelataan alkulohkovaiheessa Pohjois- ja Etelälohkossa, joissa molemmissa on seitsemän joukkuetta. Yksinkertaisen sarjan jälkeen kummastakin alkulohkosta etenee jatkopeleihin neljä parasta joukkuetta.

Liigacupin alkulohkovaiheen otteluohjelma pelipäivien ja kellonaikojen osalta selviää seurojen välisten neuvotteluiden tuloksena ja julkistetaan myöhemmin. Liigahallituksen kokouksessa joukkueet arvottiin lohkoihin ja sen pohjalta ennalta laaditun kaavion mukaan määräytyvät joukkueitten koti- ja vierasottelut alkulohkovaiheessa.

Hakan ottelut:

Haka – VPS
Haka – JJK
Haka – Tampere Utd
FF Jaro – Haka
AC Oulu – Haka
KuPS – Haka

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT