Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla onnistunut testileiri

hakalogo_uutinen2Haka järjesti keskiviikkona ja torstaina testileirin johon osallistui yhteensä 23 pelaajaa. Hakan kakkosvalmentaja Asko Jussila oli tyytyväinen leirin antiin.

Jussilan mukaan jotkut testileirin pelaajat herättivät mielenkiinnon.
– Tämä oli jo aika mones vuosi kun tällainen järjestettiin ja tämä oli jälleen kerran hyvä tapahtuma. Harvoin näistä mitään suoria sopimuksia jaetaan, mutta joitakin pelaajia pistetään varmasti tarkempaan seurantaan ja joitakin kutsutaan mukaan lähempään tarkasteluun, kun aloitamme joulukuussa harjoitukset. Emme kuitenkaan lähde erittelemään nimiä vielä tässä vaiheessa, Jussila valottaa.

Jussila muistuttaa, että Valkeakoskella on erinomaiset olosuhteet kehittyä myös pelikentän ulkopuolella.
– Meillä oli aika paljon juniori-ikäisiä pelaajia mukana tällä kertaa ja Valkeakoskellahan on mahdollisuuksia opiskella vaikka mitä nykypäivänä, joten varmasti sitä kautta on mahdollisuuksia saada järjestettyä asioita, Jussila muistuttaa.

Hakan edustusjoukkueella on pitkä kausi takana ja perjantaina joukkue pääsee hyvin ansaitulle lomalle.
– Joukkue kokoontuu perjantaina viimeistä kertaa tämän kauden osalta. Sitten niillä keillä on sopimus ensi kaudesta, niin palaavat harjoituksiin 7. joulukuuta ja he harjoittelevat myös loman aikana omien ohjelmiensa mukaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT