Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka-lupauksille sopimukset

mikkis_ja_ville_hakaViime vuoden lopussa aloittanut FC Haka juniorit ry on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa toppari Mikko-Petteri Latosaaren, pian 16, ja maalivahti Ville Kauppisen, 16, kanssa.

– Jos pojat joku päivä pelaavat Veikkausliigaa, haluamme että he juoksevat kentälle Tehtiksellä, eivätkä esimerkiksi Tampereella, junioripäällikkö Mikko Hatakka sanoo.

Sopimus pitää Latosaaren ja Kauppisen Hakan miehinä ainakin siihen saakka kun he täyttävät 18 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että Latosaaren sopimus on kaksivuotinen ja Kauppisen puolitoistavuotinen. Haka tarjoaa pelaajille puitteet kasvaa ja kehittyä, pelaajat puolestaan sitoutuvat työhön vielä tiiviimmin kuin tähän saakka.

– Eikä enää tarvitse maksaa kausimaksuja eikä kaikkia varusteita, vaan seura maksaa pientä korvausta ja tarjoaa myös Umbro-tuotteita, Latosaari selvittää sopimuksen antia.

Haka tarjoaa valmennuksen lisäksi apua muun muassa lihashuoltoon. Sopimus tuo paitsi etuja, myös velvoitteita. Pelaajien on esimerkiksi sovittava seuran kanssa, jos he harrastavat lajeja, joissa on suuri loukkaantumisvaara.

Lue lisää täältä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT