Testipelin anti tyydytti Huttusta

Hakan koepelaajien testiottelu Koskenpoikia vastaan antoi valmentaja Olli Huttuselle hyviä viitteitä tulevaisuutta ajatellen. Todella harmittava juttu oli kuitenkin Benito Yllaconzan paha loukkaantuminen. Yllaconza loukkasi säärensä pahannäköisesti.

– Näimme kerralla monta testipelaajaa ja nyt on aika analysoida tätä peliä jatkoa ajatellen, Huttunen toteaa.

– Samalla näimme, miten omat juniorit esiintyivät ja myös Koskenpoikien otteita oli hyvä katsella, Huttunen jatkaa.

Ottelussa oli kolme 20 minuutin puoliaikaa. Hakan joukkueesta kaksi ensimmäistä puoliaikaa pelasi testimiesten ryhmä vahvistettuna maajoukkuejunioreilla Mikko-Petteri Latosaarella ja Ville Kauppisella. Kolmannen puoliajan pelasi A-junnujen joukkue. Peli päättyi Koskenpokien 3-0 –voittoon. Kaikki osumat syntyivät viimeisellä kolmanneksella.