Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kutsuu kaikki pääsarjapelaajansa juhlaotteluun

FC Haka kutsuu yhteistyössä Veikkauksen kanssa kaikki Hakassa pääsarjaotteluita pelanneet pelaajat vieraakseen ensi viikon lauantaina 22.8. klo 18.30 pelattavaan Inter-kamppailuun. Hakan ja Interin välinen Veikkausliigavääntö on koskilaisten 75-vuotisjuhlaottelu.

Markku Kasilan ansiokkaasta listasta löytyy peräti 299 miestä, jotka ovat vuosien 1950-2008 aikana edustaneet Hakaa pääsarjatasolla. Joku on pelannut pääsarjaa vain yhden minuutin, toiset taas useita satoja otteluita. Osa heistä on jo poistunut keskuudestamme. Kaikki he, joilla on mahdollisuus Tehtikselle saapua ovat Inter-peliin tervetulleita. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse, vaan Tehtaan kentän molemmilla porteilla löytyy nimilistat pelaajista. Lista pääsarjapelaajista löytyy täältä.

Mikäli löydät listalta puutteita, niin ota yhteys Karri Kekkoseen, karri.kekkonen@fchaka.fi tai 0400732949.

Portit aukeavat Kansanjuhlaan jo kello 15.30 ja monen vanhan Tehtiksen taistelijan voi bongata esiottelusta, joka alkaa kello 16. ”Oka” Huttusen haastattelu Paviljongissa on kello 18 ja pian tuon jälkeen eduskunnan puhemies Sauli Niinistö pitää juhlapuheen. Liigaottelun jatkot pidetään Paviljongissa ja Back to Tehtis -bileissä.

hakalogo_uutinen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT