Haka antoi Espanyolille oppitunnin

esp_toinen_maaliTehtaan kentällä vierailleen La Liga-seura Espanyolin reservimiehistö oli ihmeissään, kun Hakan nuori joukkue piti joukkuetta pesp_benitoihdeissään. Haka voitti espanjalaiset Kalle Multasen ja Antti Hynysen maaleilla 2-0.

Valmennusvastuuta kantaneet Asko Jussila ja Sami Ristilä peluuttivat rohkeasti edustusjoukkueen miesten seassa A-junnujen ja Koskenpoikien pelaajia. Loppuvihellyksen soidessa edustusjoukkueen pelaajista oli kentällä enää Valeri Minkenen.

Ottelun molemmat maalit syntyivät toisella puoliajalla. Sebastian Strandvall teki 55. minuutin kohdalla röyhkeän nousun, mutta laukaus kimmahti tolppaan. Kalle Multanen oli tilanteessa hereillä ja pisti irtopallon pussiin.

Varttia myöhemmin Haka sai hyvästä paikasta vapaapotkun, kun Espanyolin puolustaja joutui repimään läpiajossa ollutta Sasu Niemistä. Erinomaisen pelin Hakan keskikentällä pelannut Minkenen antoi nappikeskityksen ja Hynynen oli päineen paikalla.esp_ikvalkoesp

Espanyolin parhaat hetket osuivat toisen puoliajan alkuun, mutta loppua kohden Hakalla ei suurta hätää vastustajan kanssa ollut.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen (79. Ville Kauppinen), Josef Chavez, Pietari Holopainen (77. Mikko-Petteri Latosaari), Jussi Jokela, Juuso Nieminen, Valeri Minkenen, Antti Hynynen (73. Jere Blom), Sebastian Strandvall (57. Aleksi Nieminen), Benito Yllaconza (67. Juha Jokinen), Niko Ikävalko (46. Maido Pakk), Kalle Multanen (62. Sasu Nieminen).