Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jälleen on Kansanjuhlan aika

hakakups20090531janiKansanjuhlat jatkuvat sunnuntaina, kun Tehtaan kentälle tulee vastaan liiganousija JJK. JJK:lta on vielä ensimmäinen vierasvoitto Veikkausliigassa ottamatta, mutta Hakan päävalmentaja Olli Huttunen ei usko sen painavan jyväskyläläisten takaraivossa.

– JJK voi pelata sinänsä vapautuneesti, että kukaan ei oikein odota heiltä mitään. Viime peleissä he ovat osoittaneet vaarallisuutensa. Inter kaatui Harjulla 1-0 ja TPS:n kanssa he pelasivat 1-1 –tasapelin, Huttunen kertoo.

Keitä Huttusen mielestä olisi sunnuntaina syytä pitää erityisen tarkkailun alla?

– Yllätyksellinen korealaishyökkääjä Nam oli TPS:aa vastaan kuumeessa, mutta eiköhän hän ole taas pelikunnossa. Tommi Kari on iskenyt jo neljä maalia ja alati vaarallinen. Niko Markkula on vikkelä jaloistaan ja TamU:ssa aikoinaan pelannut Mika ”Lada” Lahtinen on puolestaan fyysinen pelaaja, Huttunen luettelee.

– Heikkoa lenkkiä JJK:sta on vaikea löytää, vaikka pisteitä ei niin hirveästi ole.

Hakalla on takana kaksi tappioon päättynyttä kotiottelua, mutta vieraissa otteet ovat olleet pirteitä. Huttusen mukaan tilanteesta on käyty keskustelua joukkueen sisällä ja sunnuntaiksi on rentouden lupa näkyä myös Tehtaan kentällä.

– Taisteluilme oli sunnuntaina HJK:ta vastaan erinomainen ja se lupaa hyvää JJK-peliin. Mikäli mitalivauhdissa aiomme pysyä, niin nyt niitä kotivoittoja tarvitaan, Huttunen tuumaa.

Sunnuntaita ajatellen Hakan joukkueessa on muutama kysymysmerkki. Kalle Parviaisen oli määrä kokeilla polvensa kestävyyttä perjantaina Koskenpoikien riveissä, mutta tuo peli jää Parviaiselta väliin. Näin ollen hän ei ole sunnuntaina valkopaitojen vahvuudessa.

Diego Corpache on loukkaantumisensa vuoksi loppukauden sivussa ja Nicolas Kivistö saattaa joutua polvioperaatioon. Jari Nikkilää on pitänyt kiireisenä armeija ja Antti Hynynen on puolestaan ollut flunssan kourissa.

Kansanjuhla Tehtaan kentällä
Haka-JJK
sunnuntai 2.8.2009 klo 18.30

Portit aukeavat jo kello 16.00, jolloin alkaa esiottelu Haka – JJK D 13.

Kansanjuhlamenu Paviljongissa kello 16.30 ja Olli Huttunen on samassa paikassa Otto Kanervan haastattelussa kello 18.00.

Kello 17.30 paviljongissa esiintyy englantilainen huipputrubaduuri Dean Weedon

Voimistelun maailmanmestari ja Janne Korhosen serkku Jani Tanskanen suorittaa avauspotkun ja näyttää volttituuletuksen mallia.

Haka Gymin aerobiccarit esiintyvät ennen peliä.

Kapteeni käskee: kaikki paikalle liigan 20-vuotisjuhlaotteluun.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT