Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kaatuuko TPS toistamiseen tällä kaudella?

Maanantain Kansanjuhlassa on paljon pelissä, kun Haka ja TPS kohtaavat toisensa. Eroa joukkueilla on ennen maanantaina neljä pinnaa koskilaisten hyväksi.

Kauden avauskierroksella Haka löi TPS:n Veritas stadionilla 2-1. Turkulaiset menivät johtoon Wayne Brownin maalilla, mutta Pietari Holopainen ja Diego Corpache kuittasivat toisella puoliajalla.

TPS:lle alkukausi oli hankala, mutta vähitellen turkulaiset ovat saaneet pelijuonesta kiinni.

– TPS on liikkuva, pelaava ja fyysinen ryhmä. Joukkue puolustaa nöyrästi ja iskee nopeasti vastahyökkäyksillä. Pelaajien roolit ovat löytyneet, mistä osoituksena TPS:lla on nyt pitkä tappioton putki, Hakan päävalmentaja Olli Huttunen toteaa.

Haka pelasi edellisen kerran torstaina, kun Spartak kaatui Kajaanissa Suomen cupin ottelussa 5-0. Matka oli melkoinen ja perjantai oli jo pitkällä joukkueen palattua Valkeakoskelle.

– TPS-peli on vasta maanantaina, joten pelaajat ovat varmasti palautuneet Kajaanin matkasta. Saimme lisäksi lepovuoron pelikieltoisille ja muutamalle muulle pelaajalle, Huttunen huomauttaa.

Jari Nikkilän pelaaminen on epävarmaa armeijan aloittamisen vuoksi.

– Muista pelaajista Parviaisen Kalle on vielä pois. Lisäksi Kivistön Nicolaksella on ongelmia polven kanssa, joten hän ei ole mukana, Huttunen sanoo.
tpshaka20090418_250x160_2859

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT