Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa lauantaina Levadian

Viron viime kauden mestari Levadia esiintyy viikonvaihteen aikana kahdesti Saharan tekonurmella. Perjantaina Igor Prinsin ja Marko Kristalin valmentama joukkue kohtaa kello 17 TPV:n ja lauantaina kello 15 FC Hakan.

Hakalla on Levadian kohtaamisesta karvaita muistoja kahden ja puolen vuoden takaa, kun tallinnalaiset pudottivat valkopaidat UEFA-cupin ensimmäisellä karsintakierroksella yhteismaalein 2-1. Levadia voitti kotikentällään 2-0, joten Hakan maalin voitto Tehtaan kentällä ei ollut riittävä.

Suomalaisille tutuimmat miehet ovat keskikenttäpelaaja Konstantin Nahk sekä hyökkääjä Indrek Zelinski. Nahk tienasi aikoinaan leipänsä Jokereiden riveissä, Zelinski puolestaan FC Lahden paidassa.

Joukkueen lahjakkain pelimies löytyy keskikentän oikealta laidalta. Sander Purilla on ikää vasta 20-vuotta, mutta hän on ollut jo pariin otteeseen Bundesliigajoukkue Borussia Dortmundin testissä. Puri on käynyt näyttämässä taitojaan myös Werder Bremenille.

Hakan puolustus saa olla tarkkana myös venäläishyökkääjä Nikita Andrejevin kanssa. Andrejev on pelannut maansa nuorten maajoukkueessa ja on tehnyt kolmen kauden aikana Levadialle peräti 50 maalia.

Huom! Molemmissa otteluissa makkaranmyyntiä ja kahvio auki.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT