Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vain maalit jäivät puuttumaan

Jälleen oli Tehtaan kentällä puitteet Kansanjuhlassa kohdillaan. Aurinkoinen keli, yli 2000 katsojaa ja vauhdikas peli. Tällä kertaa vain maalit jäivät puuttumaan, kun Haka ja Jaro iskivät yhteen.

Tilanteita kummallakin joukkueella oli, mutta Janne Korhonen Hakan maalilla ja Markus Koljander kentän toisessa päässä olivat ohittamattomassa vireessä. Jaro pääsi kahdesti kolisuttelemaan maalikehikkoja, Joonas Laurikainen ampui ensimmäisellä puoliajalla ylärimaan ja Petter Meyer jälkimmäisellä puolikkaalla tolppaan.

Haka oli niukasti niskan päällä ottelun ensimmäisellä puoliajalla ja Jaro toisella. Niko Ikävalko oli päästä maalaamaan jo 18. minuutin kohdalla, mutta laukaus Sami Ristilän syötöstä viuhui yli. Ikävalko puolestaan järjesti itse maukkaan mahdollisuuden Mika Mäkitalolle 35. minuutin pelin jälkeen, mutta ”Muksu” laukoi niukasti ohi.

Hakan koko ottelun paras maalipaikka tuli tunnin kohdalla, kun Jari Nikkilä pääsi puskemaan vapaasta paikasta. Koljander oli reaktioineen paikalla.

– Hieman enemmän nurkkaa kohti olisi pitänyt puskea, Nikkilä harmitteli tilannetta.

Myös toinen laitapakki Jarno Mattila oli saada nimensä maalitilastoon. ”Japen” kova pommi vartti ennen loppua viuhui vain senttejä tolpan väärälle puolelle.

Hakan päävalmentaja Olli Huttunen kiitteli viihdyttävää peliä, vaikka maaleja ei tällä kertaa nähtykään.

– Molemmilla oli omat paikkansa. Siitä olen tyytyväinen, että pelillinen pelaamisemme on mennyt eteenpäin, Huttunen totesi.

Huttunen antoi myös arvoa Jaron pelille.

– Jaro antoi meille todella hyvän vastuksen.

Hakan seuraava ottelu on ensi sunnuntaina. Tuolloin edessä on vierasottelu MYPA:a vastaan. Tuohon peliin järjestetään fanimatka, josta enemmän infoa maanantaiaamuna.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Jari Nikkilä, Diego Corpache, Markus Joenmäki, Jarno Mattila, Jani Kauppila, Mika Mäkitalo, Sebastian Strandvall (88. Nicolas Kivistö), Sami Ristilä (68. Hans Denissen), Mikko Innanen, Niko Ikävalko (57. Antti Hynynen).

09nikkila

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT