Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina Jaron kimppuun

Sunnuntaina on taas Kansanjuhlan aika. Lämmintä keliä on luvattu koko päiväksi, joten olosuhteet pyhäillan viettoon ovat kohdillaan. Keskiviikkona hienon 3-0 –voiton napannut Haka pyrkii jatkamaan erinomaisten kotipeliensä sarjaa Jaroa vastaan. Viidestä edellisestä kotipelistään valkopaidat ovat napanneet viisi voittoa yhteismaalierolla 17-1!

Hakan päävalmentaja Olli Huttunen odottaa mielenkiintoista yhteenottoa Jaron kanssa.

– Odotan vastaan erittäin pirteää ja pelaavaa Jaroa. Joukkue puolustaa hyvin koko joukkueella ja iskee nopeilla vastaiskuilla, Huttunen pohtii.

Jaron vahvuudet ovat ”Okalla” hyvin tiedossa.

– Hyökkäyspäässä Mikko Hyyrynen tekee kovasti töitä joukkueen eteen ja on tällä hetkellä liekeissä. Nuori Sebastian Mannström on nopea ja taitava. Lisäksi toppari Jani Tanska on erikoistilanteissa aina vaarallinen.

Huttusen mukaan Hakan miehistykseen ei suuria muutoksia tarvitse tällä hetkellä tehdä.

– Ei ainakaan isoja muutoksia. Pelaajat alkavat oppia toistensa ajatuksia, joten kauheasti ei kannata pakkaa sekoittaa. Joka tapauksessa ennen peliä katsotaan vielä terveystilanne ja sen mukaan kokoonpano muokkautuu, Huttunen sanoo.

– Kalle Parviainen ja Valeri haka_tamu_2008_05Minkenen ovat vielä pois. Pietari Holopainen on vielä kysymysmerkki, mutta kaikki muut pelaajat pitäisivät ovat käytössä, Huttunen huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT