Ishaka ja Mattila osuivat Koskenpoikien voitossa

FC Hakan yhteistyöjoukkue Koskenpojat aloitti kautensa 3-1 -voitolla Kakkosessa tulevana kesänä pelaavaa PP-70:tä vastaan. Hakan pelaajista Jussi Jokela, Niko Hoikkala, Brian Gilmour, Abdullahi Ishaka ja Jarno Mattila pelasivat täydet minuutit. Ishaka ja Mattila onnistuivat myös maalinteossa.

Koskenpoikien avausmaalin teki puolen tunnin pelin jälkeen Mikko Toivonen Ishakan ja Jokelan esityöstä. PP-70 kavensi pari minuuttia myöhemmin, mutta kotijoukkue osui toisella puoliajalla kahdesti.

Reilun tunnin kohdalla Ishaka syöksyi läpi ja kiersi tamperelaisten maalivahdin ennen sijoitusta tyhjään maaliin. Mattilan osuma syntyi muutama minuutti ennen pelin päättymistä maalivahdin haparoinnin jälkeen.

Koskenpoikien kokoonpano: Niko Julin, Niko Hoikkala, Juuso Nieminen, Mikko Toivonen(Heikki Leinonen), Jussi Jokela,Jarkko Riihimäki, Sasu Nieminen,Tero Mikkonen, Brian Gilmour, Abdullahi Ishaka, Jarno Mattila.