Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka sopimukseen Denissenin kanssa

hakalogoValkeakosken Haka on tehnyt heinäkuun loppuun saakka ulottuvan sopimuksen hollantilaisen keskikenttäpelaaja Hans Denissenin kanssa. Denissen on aiemmin pelannut muun muassa kolme kautta Hollannin pääsarjaa Willem II:n joukkueessa.

Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä Denissen tuli Hakaan testiin reilu viikko sitten ja onnistui vakuuttamaan Hakan valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.
– Hänessä on potentiaalia. Hän on pelaava pelaaja, molempijalkainen sekä hyvä viimeistelijä. Hän soveltuu hyvin joukkueeseen, Hakan päävalmentaja Olli Huttunen kuvailee uusinta tulokasta.

Denissen on jo tänään tulessa, kun hän on Koskenpoikien mukana Hämeenlinnassa kohtaamassa FC Härmää.
– Hänen pelilupansa on kunnossa ja hän mahdollisesti saa peliaikaa Koskenpojissa tänään ja siitä homma lähtee liikkeelle, Huttunen valottaa.

Häntä ei nähdä Hakan kokoonpanossa kuitenkaan keskiviikon IFK Mariehamn-ottelussa, mutta ensi viikon FC Lahti-ottelussa hän saattaa olla jo mukana.

25-vuotias Denissen on pelannut Willem II:n lisäksi Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla RBC Roosendaalissa sekä MVV:ssä. Viimeksi hän edusti kyproslaista Ayia Napa FC:tä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT