Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Edessä kiihkeä kärkitaisto

Turun Veritas stadionilla on lauantaina paljon pelissä, kun liigaykkönen Inter ja -kakkonen Haka iskevät yhteen. Turkulaiset ovat kaksi pistettä koskilaisten edellä.

Hakan päävalmentaja Olli Huttunen on pistänyt merkille Interin vahvan kevätkunnon.

– Kuusi ottelua ilman tappioita ja niissä neljässä viimeisimmässä joukkue on pitänyt nollan omassa päässään. Vahva joukkue meille tulee vastaan.

Huttusen mukaan Haka voi lähteä hyvillä mielin kärkikamppailuun, sillä myös valkeakoskelaiset ovat iskussa. Takana on neljä peliä ilman tappioita ja kaksi peräkkäistä voittoa.

– Kyllä harjoituksissa on voinut aistia sen vireen ja hengen, mikä joukkueella tällä hetkellä on päällä. Kapteeni Jani Kauppila tiivisti asian hyvin. Emme ole pelkästään haastaja lauantain ottelussa, Huttunen huomauttaa.

Hakan terveystilanne on Inter-ottelun alla mainio. Hakan kokoonpanosta on varmuudella sivussa vain pitkäaikaispotilas Kalle Parviainen.
06makitalo220409
– Esimerkiksi Antti Hynynen ja Mika Mäkitalo ovat saaneet ehjän harjoitusviikon alle, Huttunen iloitsee.

Viime kaudella Inter voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset Veikkausliigassa. Turussa sinimustien voittolukemat olivat 1-0 ja Valkeakoskella peräti 4-0. Tämän vuoden huhtikuussa Haka ja Inter pelasivat harjoitusottelun Saharan tekonurmella ja sen pelin Inter vei nimiinsä lukemin 4-1.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT