Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cup-junaa ei pysäytetä tälle asemalle

Tehtaan kentällä pelataan torstaina todellinen Suomen Cupin superpäivä. Kello 16 cupin 6. kierroksen ottelussa kohtaavat liigajoukkueet Ilves ja IFK Marihamn. Haka puolestaan isännöi Kakkosen kauteen tähtäävää porilaista MuSaa kello 19 tavoitteenaan vain ja ainoastaan jatkopaikka.

Hakan nuori joukkue osoitti edellisessä cup-ottelussa kylmäpäisyyttä ja henkistä kovuutta, kun se nousi toisella puoliajalla tappioasemasta voittoon Honkaa vastaan sen jälkeen, kun maalivahti Ville Kauppinen oli loukkaantunut vakavasti ensimmäisen puoliajan lopulla. Hakan kokenut kapteeni Mikko Innasen mielestä se osoittaa nykyjoukkueen vahvuuden.

– Se kertoo siitä millainen ryhmä meillä on tällä hetkellä kasassa. Joukkueessa on hyvä meininki. Vaikkemme ole ehkä pelillisesti pelanneet aina niin hyvin, niin tuloksellisesti olemme olleet vahvoja.

Tulokset ovat antaneet myös itseluottamusta, vaikka on muistettava, että nämä cupin pelit ja pian alkavat sarjapelit ovatkin eri luokkaa kuin pelkät harjoituspelit.

– Nuoret ovat pelanneet tosi hyvin eikä meillä ole tällä hetkellä pahoja loukkaantumisia. Meininki on ollut koko talvikauden makea ja kaikki näyttää sen suhteen hyvältä. Voitot ovat tietenkin helpottaneet asiaa.

Innasen mukaan pelissä on kuitenkin vielä myös parannettavaa.

– Cupin ottelut ruokkivat sarjakauteen ja ne ovat olleet hyviä pelejä. Honkaa vastaan pelasimme hyvin ja myös liigaporukoita Ilvestä ja VPS:aa vastaan. Olemme kuitenkin pelanneet vähän vastustajan mukaan, eli Kolmosen joukkuetta vastaan vähän heidän tahtiin ja liigajoukkueita vastaan heidän. Mitään selvää dominointia ei ole ollut vielä missään vaiheessa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT