Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nuoret auttamassa Hakaa talkoilla

Jo vuosia Hakalle korvaamattoman arvokasta talkootyötä tehneet talkoolaiset saavat tänä vuonna apua valkeakoskelaisilta nuorilta, jotka ovat mukana Valkeakoskella toimivassa, arjenhallintaa tukevassa Starttipaja-toiminnassa, sekä Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston Vaateri -nuorten työpajassa.

Tänä vuonna nuorten ensimmäinen talkooprojekti on ns. paja-päivälle osunut Tehtaan kentän katsomoistuinten puhdistus, johon Hakan monivuotinen ja luotettava yhteistyökumppani Kiilto Oy tarjoaa pesuaineet ja puhdistusvälineet.

– Meillä on Starttipajalla teemaviikkoja. Esimerkiksi viime viikon teemana olivat lähestyvät eduskuntavaalit, jolloin teimme vaalikoneita ja mietimme ketä äänestäisimme, nuoret kertovat.

Haka tukee osaltaan nuorten toimintaa muutenkin, sillä jo aiemmin Starttipajan toiminnassa mukana olevat nuoret ovat käyneet Tehtaan kentällä liikkumassa Hakan johdolla ja tänä vuonna nuorilla on aina keskiviikkoisin Hakan edustusjoukkueen pelaajien vetämä liikuntapäivä.

– Keskiviikkoisten liikuntapäivien lisäksi opettelemme esimerkiksi tiistaisin ruoanlaittoa, nuoret selventävät viikko-ohjelmaansa.

Torstaiaamuinen istuintenpuhdistus sujui rivakasti ja huolellisesti, eikä talven pölyistä ole penkeillä enää tietoakaan. Nyt kelpaa yleisön tulla kannustamaan Haka jatkoon Suomen Cupista iltapäivällä. Ottelu FC Honkaa vastaan alkaa Tehtiksellä kello 17.00.
 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT