Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtiksen jalkapallonurmella täysi tohina päällä

Suomen kauneimman stadionin eli Tehtaankentän jalkapallonurmihanke alkoi Ykkösen kauden päätyttyä 6.10. ja päättyi pääosin rakennustöiden osalta 21.11.

Kentällä pelataan avausotteluna 4.12. kello 18 Haka-HJS YJ – Ilves A-poikien ottelu. Lisäksi kentällä järjestetään 15.12. FC Hakan, FC Haka Junioreiden ja Haka Gymin 80- juhlavuoden päätöstilaisuus.

– Harjoitukset ja kentän käyttö alkoi 24.11. FC Hakan ja FC Haka junioreiden toimesta. Ensimmäiset junnukäyttäjät ovat olleet A-poikien FC Haka-HJS YJ sekä FC Haka C-01. Kentällä on aikuisten euromaalien lisäksi kaksi kappaletta siirrettäviä aikuisten maaleja ja neljä kappaletta siirrettäviä juniorimaaleja, Valkeakosken Tehtis Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen kertoo.

Kentälle on jo nyt mahdollista varata talvikaudella 2014 – 2015 tilapäisvuoroja kolmen vuorokauden peruutusajalla Salmiselta numerosta 0400 786 860 tai sähköpostitse markku.salminen@fchaka.fi. Vuorovaraukset ja kentän esittely löytyy tulevien viikkojen kuluessa myös osoitteesta www.tehtaankentta.fi.

– Talvikaudella 2014-2015, maaliskuun 2015 loppuun saakka, kenttävuorojen hinnoittelu asettuu Valkeakosken Palloiluhallin ja Saharan jalkapallonurmen välille, aikuisryhmiltä arvonlisäveroton tuntihinta on 60 euroa ja junioreilta 40 euroa. Lisäksi Tehtiksen valovoimaisesta harjoitusvalaistuksesta peritään 15 euron lisähinta tuntia kohden. Hinnoittelun yksityiskohdat päivävuorojen ja ottelutapahtumien osalta löytyvät tulevina viikkoina avautuvilta verkkosivuilta, Salminen sanoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT