Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Markku Salminen jättää FC Hakan toimitusjohtajan tehtävät

FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen siirtyy Lempäälässä toimivan Kaivopumppu M. Kulmala Oy:n toimitusjohtajaksi joulukuun alusta 2014 alkaen. FC Hakassa helmikuusta 2013 saakka toimitusjohtajan tehtävää hoitanut Salminen jatkaa vastuullisessa roolissa FC Hakassa myös tulevaisuudessa osallistuen yhtiön kehittämiseen sekä varainhankintaan.

– Olemme onnistuneet olosuhteet huomioiden hyvin jatkamaan vuonna 2010 aloitettua yhtiön tervehdyttämistä. Taloudellisen toimintaympäristön muutoksista huolimatta, olemme pystyneet kasvattamaan asiakaskuntaamme, jämäköittämään toimintamalleja sekä entistä paremmin luomaan lisäarvoa asiakkaillemme ja kumppaneillemme, Salminen toteaa.

– Toki meille jää vielä paljon parannettavaa monella osa-alueella, joten määrätietoisen periksi antamattoman työn tulee jatkua myös seuraavat vuodet, Salminen painottaa.

Salminen on nauttinut tehtävästään FC Hakassa, vaikka myöntää, että raskaasti velkaisen yhtiön johtaminen on usein haastavaa. Myöskään kilpailullisen menestyksen jano ja talouden asettamat reunaehdot eivät usein kohtaa. Intohimoja herättävän seuran johtaminen on monessa mielessä ollut Salmisen ”unelmaduuni”.

– FC Haka on antanut minulle paljon, erityisesti fiilikset voiton jälkeen ovat palkitsevia ja auttavat jaksamaan arjen puristuksessa. Toisaalta tappion sattuessa, hetken ajan maailma tuntuu luhistuvan”, hymyilee Salminen. ”On ollut hienoa huomata, että vaikeasta kaudesta huolimatta olemme saaneet tukea toiminnallemme kaikilta sidosryhmiltämme jälleen läpi vuoden. Perusteltu kritiikki toiminnastamme on myös tervetullutta, tähän meidän tulee tarttua ponnekkaasti ja parantaa tekemisemme tasoa vuosi vuodelta, toteaa Salminen.

– ”Make” on tehnyt paljon ja ansiokkaasti hommia. Jatkuvuus säilyy onneksi hyvin, kun hän jatkaa Hakassa toimimista muussa roolissa. FC Haka etsii nyt uutta toimitusjohtajaa jatkamaan kehitystä ja erityisesti panostamaan asiakas- ja myyntityöhön. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä, FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen vinkkaa.

FC Hakan yhteistyökumppani Kaivopumppu M. Kulmala Oy tarjoaa vesi-, viemäri-, suurtehoimu- ja lokahuoltopalveluita Pirkanmaan alueella. Yrityksellä on nykyaikaiset ja tehokkaat tuotantotavat sekä käytössään uusin tekniikka. Lisäksi yritys tarjoaa maanrakennus- ja kuljetuspalveluita. Yritys toimii Pirkanmaalla erityisesti Lempäälän, Pirkkalan, Valkeakosken, Akaan ja Kangasalan seuduilla. www.kaivopumppu.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT