Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

KTP kuritti Hakaa 3-0

KTP otti ison askeleen kohti Veikkausliigaa voittamalla Hakan kotikentällään 3-0. Ainakaan koskilaisista ei ole kotkalaisten haastajiksi tänä syksynä, sillä joukkueiden välinen piste-ero on jo 13 pinnaa. Hakalla on jäljellä viisi ja KTP:lla neljä ottelua. HIFK:n ja Ilveksen voitot tiesivät sitä, että Haka putosi Ykkösessä nyt viidenneksi.

Maalipaikkoja Hakallakin kyllä Kotkassa oli, mutta isännät olivat omissaan paljon tehokkaampia. Samuli Kaivonurmi aloitti vihreävalkoisten juhlat alanurkkalaukauksellaan, kun ottelua oli käyty 17 minuuttia. Kalle Multaselle avautui pian huippupaikka tasoitukseen, mutta Kert Kütt oli maalillaan valppaana.

Vajaata varttia myöhemmin Kaivonurmi puski pallon Hakan maalin ylärimaan ja Ykkösen maalikuninkuuteen matkalla oleva Jussi Aalto pisti irtopallon pussiin. Ottelun lopussa Kasperi Liikonen rankaisi vielä Hakaa Aallon vapauttavan syötön jälkeen.

Hakan ottelu Ykkösessä jatkuvat lauantaina vierasottelulla sarjajumbo Viikinkejä vastaan. Tehtaan kentällä Rantalan suojatit ovat tulessa seuraavan kerran viikon päästä torstaina 11. syyskuuta, kun kylään saapuu rakas paikallisvastustaja Ilves. Pirkanmaan derby alkaa tuolloin kello 18.30.

Hakan kokoonpano KTP:ta vastaan: Ville Kauppinen, Jari Nikkilä, Regi Nooitmeer, Mikko-Petteri Latosaari, Niko Markkula (var.), Sakari Saarinen, Jarno Mattila (81. Eetu Kaipio), Patrick Poutiainen, Eetu Muinonen (62. Henry Ugwunna), Carlos Lopez, Kalle Multanen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT