Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan joukkue kasassa

Haka on sinetöinyt sopimuksensa hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunnan kanssa. Nigerialaishyökkääjä on tehnyt Hakan kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Hakan hyökkäyksessä viilettävät ensi kaudella myös Venance Zézé sekä Obi Metzger.

Ugwunna kävi Hakan testissä kertaalleen talvella ja vakuutti otteillaan. Hän saapui uudelle testijaksolle kaksi viikkoa sitten ja nyt koeaika on ummessa ja sopimus on lyöty lukkoon. Väkivahva 24-vuotias ”Cidu” on pelannut urallaan kotimaansa lisäksi myös Brasiliassa ja viimeksi Hollannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Topklassessa Haaglandian joukkueessa.

Haka on myös tehnyt jatkosopimuksen viime kaudella säväyttäneen Venance Zézén kanssa. Kokenut 32-vuotias norsunluurannikkolainen taiteili viime kaudella Hakalle kahdeksan maalia ja viihdyttää Tehtaan kentän yleisöä tälläkin kaudella.

Valkopaidoissa nähdään lisäksi yksi paluumuuttaja, kun Hakassa kausilla 2011-2012 yhteensä 46 Veikkausliigaottelua pelannut ja kahdeksan maalia viimeistellyt Obi Metzger on tehnyt seuran kanssa sopimuksen. Viime kauden Metzger vietti FC Viikinkien riveissä ja teki viisi maalia.

Haka aloittaa kautensa lauantaina 26.4., kun huippukuntoiselle Tehtaan kentälle asettuu vastaan JJK. Ottelu alkaa kello 15.00.

(Kuva: Henry Rantaniemi)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT