Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tukirengas vahvasti Hakan tukena

FC Hakan perinteinen Tukirengas on ollut vahvasti joukkueen taustalla jo yli 30 vuoden ajan.

Tukirenkaalla on oma kausikortti, joka tuo mukanaan omia etuisuuksiaan. Tukirenkaalla on myös oma klubitila Tehtaan kentällä sekä yhteisiä tapahtumia. Mukana on laaja kirjo ihmisiä kaikilta aloilta ja heitä yhdistää mustavalkoinen sydän ja rakkaus Hakaan.

– Tukirengas koostuu Haka-henkisistä ihmisistä jotka tukevat henkilökohtaisella panoksellaan Hakaa. Kuka tahansa voi liittyä mukaan ja jäseniä on tällä hetkellä varmasti 30 ikävuodesta aina 90:een. Meillä on tosi hyvä porukka ja kaikki ovat tervetulleita mukaan, yksi Tukirenkaan puuhamiehistä Karri Kekkonen kannustaa.

Suurin osa jäsenistä on miehiä, mutta mukana on entistä enemmän myös naisia.

– Naisten määrä kasvaa koko ajan ja osa heistä on myös hyvin aktiivisia. Lisääkin toki mahtuu, Tukirenkaan vetäjiin lukeutuva Kirsti Kossi vinkkaa.

Lasse Forsströmin mukaan Tukirengas on myös erinomainen paikka tutustua uusiin ihmisiin ja luoda uusia kontakteja.

– Jos on esimerkiksi yrittäjä, niin Tukirenkaassa pääsee erinomaisesti verkostoitumaan. Yleensä toistasataa jäsentä maksaa Tukirenkaan kausikortin ja parhaimmillaan viimevuosina on tainnut olla noin 160 Tukirenkaan jäsentä, Forsström valottaa.

Tukirenkaan tilat sijaitsevat puukatsomon alla jossa voi ostaa ennen peliä ja tauolla virvokkeita sekä osallistua tulosveikkaukseen. Lisäksi siellä käy vierailevia tähtiä ennen peliä.

– Ennen peliä on isoimmat tapahtumat, sillä siellä haastatellaan vieraita. Meillä on käynyt A-maajoukkueen päävalmentajia, kuten Mixu Paatelainen, pelaajia, valmentajia ja tulevana kautena Regi Nooitmeer tulee varmaan poikkeamaan hieman enemmän, Kekkonen luettelee.

Tukirenkaan osalta kausi potkaistaan käyntiin perjantaina avajaisilla sekä vuosi paketoidaan päättäjäisiin. Väliin mahtuu kauden aikana tehtäviä vierasmatkoja joissa saatetaan pistäytyä myös paikallisten yritysten vieraina. 

– Tässä viimeisinä vuosina on käyty muun muassa Seinäjoella, Tampereella, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Vaasassa, Kossi valottaa.

Tänä vuonna Tukirengas osoitti upealla tavalla sitoutumista seuraan osallistumalla Regi Nooitmeerin jatkosopimukseen. Tukirenkaan jäsenet ostivat Nooitmeerin nimikkopelaajakseen ja osaltaan mahdollistivat elintärkeän jatkosopimuksen synnyn.

– Ne kenen kanssa juttelin asiasta olivat hyvin positiivisia sen suhteen. Tällaisia asioita varten Tukirengas on olemassa, Kossi tähdentää. 

Myös FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen pitää Tukirenkaan panosta äärimmäisen tärkeänä seuralle.

– Tukirenkaan pitkäjänteinen toiminta on erityisen arvokasta Hakan tulevaisuudelle. Toivottavasti pystymme osoittamaan Tukirenkaalle olevamme heidän panostuksensa arvoisia jo tulevalla kaudella nostamalla Hakan takaisin liigaan.

Kossin, Forsströmin ja Kekkosen lisäksi Tukirenkaan vetäjiin kuuluu myös Risto Montell.

Mikäli haluat liittyä arvostettuun joukkoon, lisätietoja löydät täältä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT