Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Robin esiintyy 80-vuotisjuhlakonsertissa toukokuussa

FC Haka, FC Haka Juniorit ja Haka Gym järjestävät 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi konsertin, jonka pääesiintyjä on supersuosittu Robin. Konsertti järjestetään sunnuntaina 18.5. jäähalli Wareenassa.

Robin on yksi Suomen tämän hetken menestyneimmistä artisteista. Etenkin nuoremman polven keskuudessa hän on saanut aikaan valtavan suosion.

– Tämä konsertti on tähdätty erityisesti nuorille ja lapsille, mutta tietenkin myös aikuiset ovat tervetulleita. Pyrimme näillä tilaisuuksilla ilahduttamaan kaikkia koskilaisia, Haka Gymin puheenjohtaja Hanna Salminen valottaa.

– Juhlavuoden tapahtumia halutaan järjestää kaikenikäisille. Huhtikuun alussa vietetty seniorien ulkoilupäivä saa nyt jatkoa lasten LiiksaTalentilla ja nuorten huippukonsertilla. Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä, kertoo puolestaan FC Hakan puheenjohtaja Marko Laaksonen.  

Laaksosen mukaan senioriväen ulkoilupäivä ja Robinin konsertti ovat osana juhlavuoden tapahtumia joilla pyritään yhdistämään valkeakoskelaisia.

– Juhlavuoden tapahtumien ydin on yhdessä tekeminen, näkyminen ja viihtyminen. Haka-perheessä on voimaa, joka liikuttaa ja hyödyttää koko Valkeakoskea ja toivottavasti mahdollisimman montaa valkeakoskelaista.

Juhlavuoden kunniaksi luvassa on tapahtumia pitkin vuotta, mutta Salminen ei suostu raottamaan salaisuuksien verhoa siitä mitä tuleman pitää.

– Vuoden aikana on tulossa myös muita mielenkiintoisia tapahtumia, sillä ideoita ja energiaa riittää. Ei paljasteta vielä kaikkea. Pidetään ihmisiä jännityksessä, Salminen heittää.  

Robinin konsertin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9.4. kello 9.00. Lipun hinta on 27 euroa.

Lipunmyyntipaikat: www.tiketti.fi, FC Hakan toimisto (käteismaksu), Haka Gymin toimisto (käteismaksu), Koski-Viihde (käteismaksu),

Järjestävät seurat myyvät lippuja jäsenilleen mahdollisesti myös muuta kautta, joten kannattaa seurata jäsentiedottelua.

Ovet konserttipaikalle aukeavat klo 13.30. Konsertin yhteydessä kisataan myös valkeakoskelaisten alakoulujen välisen LiiksaTalent-kisan finaali.

Tervetuloa mukaan juhlimaan kanssamme!

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT