Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

TPS ja Haka jäivät ilman maaleja

Haka pelasi perjantaina kauden toisen ottelunsa liigajoukkuetta vastaan. Tammikuussa Lahden vierailu päättyi 0-0 -lukemiin ja nyt Turussa TPS:aa vastaan loppunumerot olivat samat.

– Jos tämä olisi ollut sarja- tai cupin peli, niin tulos olisi harmittanut. Niin monta paikkaa meillä oli ratkaista peli. Toisaalta nolla omassa päässä oli taas hyvä juttu, Hakan valmentaja Juho Rantala puntaroi.

Ensimmäisellä puoliajalla maalipaikat olivat vähissä, mutta toisella puolikkaalla tilanteita alkoi syntyä. Hakalaisista Mikko Innanen hukkasi läpiajon ja Patrick Poutiainen tälläsi vasurillaan pallon ylärimaan. Obi Metzger puolestaan pisti pallon avopaikasta yli eikä Kalle Multasen kääntöveto ei ollut riittävän tarkka.

Hakan seuraava ottelu on taas panoksellinen peli. Viikon päästä lauantaina on edessä Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu Siilinjärvellä paikallista SiPSiä vastaan.

– Nyt meillä on kolmen päivän miniloma ja sen jälkeen alamme keskittymään cupin peliin, Rantala kertoi.

Hakan kokoonpano Turussa: Saku Pesonen, Niko Markkula (Jari Nikkilä), Regi Nooitmeer, Sami Sanevuori, Jarno Mattila, Sakari Saarinen (Obi Metzger), Ville Luokkala, Eetu Kaipio (Venance Zézé), Patrick Poutiainen, Mikko Innanen, Kalle Multanen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT