Haka harjoitteli voiton

Haka jatkoi keväisten voittojen tiellä, kun SalPa kaatui Valkeakosken Saharan tekonurmella maalein 2-0 (1-0).

Ottelun alku lupasi hyvää, sillä Jarno Mattila iski vasemmalta sivustalta avausmaalin, kun peliä oli käyty vain viisi minuuttia. Maalin jälkeen hakalaisilla taisi iskeä hyvänolon tunne, sillä hyvistä paikoista huolimatta terävyys viimeistelyssä uupui ja ratkaisevaa toista maalia saatiin odottaa aina toisen puoliajan puoleen väliin.

Ottelua oli käyty 77. minuuttia, jolloin Topi Järvi ja Kalle Multanen käänsivät palloa rangaistusalueen sisällä ja lopulta pallo leijaili SalPan puolustajan kautta omaan maaliin.

Hakan päävalmentaja Juho Rantala myönsi, että voitosta huolimatta peli ei ollut kauden parasta.

– Se oli hyvää, että loukkaantumisia ei tullut. Ja ehkä jonkun pelaajan peruskunto saattoi
nousta. Muuten pelistä ei juuri kerrottavaa jäänyt, Rantala pohti.

Hakan harjoitusottelut jatkuvat ensi perjantaina TPS:aa vastaan.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Regi Nooitmeer (46. Juuso Salonen), Mikko-Petteri Latosaari, Niko Markkula (72. Topi Järvi), Ville Luokkala, Eetu Kaipio, Jarno Mattila, Mikko Innanen, Mika Jussila (72. Patrick Poutiainen), Obi Metzger (72. Kalle Multanen).

Kuva: Henry Rantaniemi.