Klubi 04 piti Hakaa tiukoilla

HJK:n nuorista lupauksista koostuva Klubi 04 piti Hakaa tiukoilla Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa. Hakan rutiini oli lopulta Kakkosen joukkueelle liikaa ja koskilaisten voitto sinetöityi jatkoajan jälkeen lukemin 4-3 ja. 3-3 (2-2).

Pelin alku lupasi Hakalle hyvää. Vauhdikasta avauspuolikasta oli käyty ainostaan kahdeksan minuuttia, kun Haka sai rangaistuspotkun. Kalle Multanen ei pilkuta erehtynyt.

Klubi 04 tasoitti varttia myöhemmin. Poikamaajoukkueiden vakiokasvot Roni Peiponen ja Karim Jouini juonivat tilanteen. Peiponen tarjoili ja Jouini onnistui laukauksessaan.

Vain kuusi minuuttia tästä ja Klubi 04 siirtyi johtoon. Matias Pyysalo oli hetkeä aiemmin kolauttanut pallon Hakan maalin tolppaan ja pian Peiponen sekä Jouini sahasivat taas Hakan puolustuksen rikki. Jouini iski illan toisen maalinsa.

Haka tuli tasoihin 40. minuutin kohdalla. Patrick Poutiainen vapautti Multasen läpiajoon, josta tämän talven hakalainen paluumuuttaja viimeisteli hallitusti.

Toisella puoliajalla kesti hetken ennen kuin maalijuhlat jatkuivat. Klubi 04 otti uudemman kerran ohjat 68. minuutilla. Hakan puolustus ei pystynyt pysäyttämään Pyysaloa, joka luikerteli maalintekoon.

Multasen kuitti ja kolmas osuma puolestaan syntyi maalin edestä 76. minuutilla. Heti perään Haka sai pallon ylärimaan ja maaliviivalle, mutta ei viivan yli. Enempää osumia ei varsinaisella peliajalla nähty ja näin alkoi jatkoaika.

Jatkoaika oli Hakan hallintaa ja paine saatiin väsyvän kotijoukkueen päätyyn. Obi Metzgerin pyssy toi lopulta kaivatun voittomaalin.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Mikko-Petteri Latosaari (var.) (74. Niko Markkula), Regi Nooitmeer, Juuso Salonen (var.), Sami Sanevuori, Eetu Muinonen, Ville Luokkala (var.) (62. Jarno Mattila), Sakari Saarinen, Mikko Innanen (74. Obi Metzger), Patrick Poutiainen, Kalle Multanen.