Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Poutiainen tietää Klubi 04:n vaarallisuuden

Haka jatkaa Suomen Cupin otteluitaan keskiviikkona kohtaamalla Helsingissä Kakkosessa pelaavan Klubi 04:n. Hakan keskikenttäpelaaja Patrick Poutiaisen mukaan vastassa on taitava ja nopea joukkue.

Poutiaisen mukaan tuleva vastustajat on katsottu ja joukkue on valmiina.

– Jonkin verran olemme miettineet vastustajaa ja katsoneet videota. Nuori ja suhteellisen taitava joukkue on tulossa vastaan ja vikkelän oloisia kavereita.

Hakalla on alla voitot FC Hämeenlinnasta, Jiposta ja JJK:sta, mutta ”Patu” ei tuudittaudu hyvänolontunteeseen.

– Meillä on muutama hyvä peli alla, mutta nyt on edessä uusi peli eikä auta ajatella edellisiä otteluita. Meidän on keskityttävä omaan tekemiseen.

JJK:sta täksi kaudeksi Hakaan siirtynyt keskikentän taituri avasi maalitilinsä Hakan paidassa komeasti JIPPOa vastaan ampumalla pallon hienosti yläkulmaan. Poutiainen ei pistäisi hanttiin jos maaliputki saisi jatkoa keskiviikkona.

– Näin tietenkin toivottaan ja siihen pyritään. Se on kuitenkin ihan sama kuka loppujen lopuksi pistää pallot maaliin. Meidän täytyy pelata yhtenäisesti ja koko joukkueena, Patu painottaa.

Klubi 04:n ja Hakan välinen Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu alkaa Helsingin Töölössä Saharan kentällä kello 18.30. Mikäli et pääse otteluun paikalle, voit kuunnella selostuksen ottelusta Vastapallo.comin sivuilta. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT