Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka OY hakee yritysasiakasmyyjää

Vuonna 1934 perustettu FC Haka on yksi Suomen perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista, joka pelaa kaudella 2014 jalkapalloa maamme toiseksi ylimmällä sarjatasolla, miesten Ykkösessä. Yksiselitteinen tavoitteemme on 80-vuotis juhlavuotenamme nousta takaisin Veikkausliigaan kaudelle 2015.

FC Haka on kansallisesti sekä myös kansainvälisesti tunnettu jalkapalloseura, jonka saavutukset näkyvät laajalti mediassa. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme kotisivullamme www.fchaka.fi, löydät meidät myös Facebookista, https://fi-fi.facebook.com/fchakavalkeakoski.

Toimintaa pyörittävän vuonna 2008 perustetun FC Haka Oy:n liikevaihto oli vuonna 2013 n. 1.1M€. Yrityksen toimipiste ja FC Hakan toimisto sijaitsee Valkeakoskella, Suomen kauneimmalla stadionilla Tehtaan kentällä. Haemme jatkuvasti kehittyvään organisaatioomme, aktiivista ja määrätietoista yritysasiakasmyyjää.

Vastaat itsenäisesti aina yritysten kontaktoinnista kauppojen päättämiseen saakka ja huolehdit kokonaisvaltaisesti sinulle nimetyistä yritysasiakkaista. Kehität, räätälöit ja paketoit myyntituotteitamme, toimit osana myyntitiimiämme, suunnittelet myyntikampanjoita ja toteutat tuotelanseerauksia. Osallistut ottelu- ja erilaisten muiden tapahtumien myyntiin yritysasiakkaille sekä kuluttajille. Raportoit tehtävässä FC Haka Oy:n toimitusjohtajalle.

Sinulle on kertynyt kokemusta asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta ja myynnin toteuttamisesta. Sinulla on hyvä verkostoitumiskyky, olemassa olevat yrityskontaktisi katsotaan eduksesi. Tunnet urheiluliiketoimintaa ja olet jalkapallosta kiinnostunut. Työskentelyotteeltasi olet rohkea ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ja haastavassa ympäristössä. Energisyytesi ja määrätietoisuutesi lisäksi arvostamme analyyttistä otetta myyntityöhön ja hands-on tapaa toimia. Sujuva englannin kielen taito luetaan eduksesi, työkielenä sinulla on pääsääntöisesti suomi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden päästä kehittymään suomalaisen, tunnetun ja tunteita herättävän yrityksen mukana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen, +358400786860, markku.salminen@fchaka.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen markku.salminen@fchaka.fi, kerro samalla palkkatoiveesi tehtävässä. Toistaiseksi voimassa olevan tehtävän palkkaus on voimakkaasti myyntitavoitteisiin sidottu, koostuen maltillisesta perusosasta sekä innostavasta myynnin komissiosta. Vaihtoehtoisesti voit toimia määräaikaisella toimeksiannolla yrittäjänä tässä tehtävässä. Haethan tehtävää maanantaihin 31.3.2014 mennessä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT