Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rantasipi Aulanko ja Haka yhteistyöhön

Rantasipi Aulanko ja FC Haka ovat tehneet kauden 2014 kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan Aulangon kummipelaajiksi on nimetty kaksi lupaavaa valkopaitaa, paluumuuttaja Jari Nikkilä sekä oma kasvatti Juho Pirttijoki.

– Haka oli minulle tuttu seura jo vuosien takaa ja siitä on aina jäänyt positiivinen mielikuva. Hakalla on nyt kovat tavoitteet ja kehittyvän seuran kanssa on mielekästä tehdä yhteistyötä, hotellinjohtaja Marco Sylvelin kertoo.

Sylvelinin mukaan urheilussa mukana oleminen avaa hotellille monia mahdollisuuksia.

– Toki tässä on kaupallinen näkökohta mukana, mutta haluamme tukea myös liikunnallista elämäntapaa, yhdessäoloa ja yleistä hyvinvointia sekä toivomme, että seurat panostaisivat vahvasti omiin junioreihinsa, Sylvelin muistuttaa.

Tuore yhteistyökumppanuus tuo etuja myös FC Hakan jäsenille.

– Vaihtuvista eduista tiedotetaan tapauskohtaisesti Facebook-sivustomme kautta https://fi-fi.facebook.com/RantasipiAulangonKylpyla. Pysyvä etu eli edulliset hinnat Rantasipi Aulangon kylpylään ovat voimassa heti. Hinnat jäsenkorttia näyttämällä ovat aikuiset 12 euroa ja lapset 7 euroa. Tervetuloa Aulangolle rentoutumaan Hakalaiset, Sylvelin toteaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT