Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka saa tutun ja kokeneen vahvistuksen

Hakaa kaudet 2000-2010 edustanut laitalinkki Mikko Innanen tekee paluun Tehtaan kentälle. Innanen allekirjoitti perjantaiaamuna Hakan kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka sisältää myös option kaudelle 2016.

– Kun aikoinaan Hakasta lähdin, niin takaraivossa oli ajatus palata joskus takaisin, jos vain huolitaan. On todella hieno tunne tulla taas Hakaan, Innanen hehkuttaa.

Innanen siirtyi Hakasta MYPA:an kaudeksi 2011. Urallaan kaksi Suomen mestaruutta voittanut Innanen edusti viimeiset kaksi vuotta JJK:ta. JJK:n kohtaloksi tuli tänä vuonna pudota Veikkausliigasta Ykköseen.

– Tämä oli raskain kausi urallani. Mutta nämä kolme viimeisintä vuotta ovat opettaneet minulle paljon, vaikka pelillisesti on ollut välillä vaikeaa, Innanen toteaa.

Syyskuussa 31 vuotta täyttäneestä Innasesta tuli kesällä ensimmäinen 1980-luvulla syntynyt pelaaja, joka on saanut täyteen yli 300 ottelua maamme pääsarjassa. Nyt otteluita on koossa 318 ja maaleja 63.

– Siitä lähdetään, että liigapelejä tulee vielä lisää. Tavoite on siinä, että Ykkösen pelejä pelataan vain vuosi ja sitten jatketaan Hakan kanssa liigassa, Innanen huomauttaa.

 

Innasen myötä Hakalla on koossa kahdeksan pelaajasopimusta ensi kaudelle. Lisää sopimusuutisia on Tehtaan kentältä luvassa ensi viikolla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT