Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Honka Tehtikselle Vuorisen johdolla

Jälleen on Kansanjuhlan aika, kun Haka astelee maanantaina Tehtikselle kauden toiseen kotiotteluunsa. Vastus ei ole maanantain ottelussa siitä helpoimmasta päästä. Honka on iskenyt kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan jo yhdeksän maalia, joista Hermanni Vuorinen on tehnyt kuusi.

– Kevään huippupelit jatkuvat. HJK:n jälkeen vastassa on Honka, joten kohtaamme jälleen yhden mestarisuosikin, Hakan päävalmentaja Olli Huttunen muistuttaa.

HJK:ta vastaan Hakan pelistä paistoi silmään pelinrakentelun puute. Huttunen painottaakin Honka-pelin alla pelaavuuden merkitystä.

– Omaa peliämme pitää parantaa HJK-ottelusta. Kyllä sitä pelaavuutta on keskikentällä näyttävä huomattavasti enemmän, Huttunen toteaa.

HJK-ottelu oli kovaa taistelua, joten kolhuilta ei vältytty. Mitään vakavampaa loukkaantumista ei hakalaisille tullut, mutta kysymysmerkkejä on jonkin verran.

– Kyllä se menee pelipäivän aamuun, että tiedämme sen, ketkä pelaajat ovat pelikuntoisia, Huttunen pohtii.

Hakan harjoituksissa on viikonlopun aikana ollut argentiinalainen puolustaja Gabriel Ruiz.

– Pelilupa-asioita koetetaan saada maanantaina kuntoon. Vaikea on vielä arvioida saammeko hänet Honka-peliin mukaan.

Hongan hyökkääjä Hermanni Vuorinen on siis ollut alkukauden nimi Veikkausliigassa kuudella maalillaan. Haka saa olla todella varuillaan isokokoisen kärkimiehen kanssa.

– Kriittisin maali on se kauden ensimmäinen. Sen jälkeen kaikki on vähän helpompaa, Vuorinen sanoo.

– Jos paikoista ei ala saada sisään, niin kyllä se vaikuttaa. En nyt sano, että maalipaikkoja alkaisi pelätä, mutta jokin blokki siinä tulee. Sitten, kun tulee onnistumisia, niin kaikki tekeminen on taas rennompaa, Vuorinen pohtii.hakahjk_etu

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT