Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Huikea jätkä tuo Mattila”

Haka otti tärkeän voiton perjantaina kaataessaan PK-35 Vantaan 3-1. Ottelun sankari oli polvivammasta toipunut Jarno Mattila, joka nosti kahdella maalillaan Hakan ensin rinnalle ja sitten ohi.

Mattila iski kauden avausosumansa oivaan paikkaan tasoittaen ensin ottelun ja heti perään komealla volleyllä iskien voittomaalin. Siviilitöissä käyvän Mattilan esitys sai myös päävalmentaja Juho Rantalan kehut.

– Huikea jätkä tuo Mattila. Kun meillä on treenit, niin se ajaa sitä junaa ja tekee paperia ja pitää tehdasta pystyssä ja piti meitä tänään pystyssä. Varsinkin se toinen maali. Se oli kyllä ihan helvetin siisti laukaus. Aika upea voittomaali, Rantala hehkutti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kolmen voitottoman ottelun jälkeen Haka palasi voittojen tielle ja iski samalla löylyä sunnuntaina pelaavan SJK:n niskaan.

– Tuntui, että viime pelissä ajattelimme jo asioiden edelle ja nyt me pääsimme siihen, että ainoa johon voimme vaikuttaa on tämänhetkinen tilanne. Onneksi tuli voitto, Rantala huokaisi.

Lehdistötilaisuus on nähtävissä kokonaisuudessaan Koskinetin sivuilta. Samoilta sivuilta löytyvät myös Mattilan maalit ja huippuhetket ottelusta.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT