Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Valkeakosken Energian ja FC Hakan yhteistyö tuo mukanaan Haka-sähkön

Valkeakosken Energia Oy ja FC Haka Oy ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan vuosille 2014 – 2016, joka pitää sisällään täysin uutena tuotteena markkinoille lanseerattavan Haka-sähkön.
Valkeakosken Energialle uusi sopimus takaa laajan näkyvyyden ja sen avulla tavoitellaan uusia potentiaalisia asiakkaita. Haka-sähkö on valtakunnallisella tasolla täysin uudenlainen tuote, jossa sähkötuotteen käyttäjät voivat halutessaan vapaaehtoisesti tukea FC Hakaa ja Hakan junioritoimintaa. Tuotteen voi kytkeä käytännössä kaikkiin Valkeakosken Energian tarjoamiin sähkösopimuksiin asiakkaan näin toivoessa.

Sopimuksen myötä Valkeakosken Energian ja FC Hakan monikymmenvuotinen yhteistyö saa edelleen jatkoa. Sopimusta vastaan Valkeakosken Energia saa tulevinakin vuosina vahvaa näkyvyyttä Hakan peleissä, mediassa ja Valkeakosken lähipaikkakunnilla unohtamatta Hakan tarjoamaa kansallista näkyvyyttä ottelupaikkakunnilla. Haka markkinoi lisäksi omalle arvoverkolleen, niin yksityisille ihmisille kuin yrityksillekin, Haka-sähköä.

– Teemme markkinointia pitkäjänteisesti ja yhteistyö Hakan kanssa on yksi tehokkaimmista markkinointitoimenpiteistämme. Saamme Hakan kautta positiivista näkyvyyttä niin Valkeakoskella kuin meille tärkeissä ympäristökunnissakin. Erityisen iloinen olen uudesta Haka-sähkö –tuotteestamme, jossa Haka-henkiset ihmiset ja yritykset voivat niin halutessaan sähkösopimusvalinnallaan olla tukemassa Hakan edustusjoukkue- ja junioritoimintaa, toteaa Valkeakosken Energia Oy:n toimitusjohtaja Timo Honkanen.

Haka-sähkö on saatavilla 20.9.2013 alkaen yksityistalouksille ja yrityksille. Sopimuksen voit tehdä soittamalla Valkeakosken Energian asiakaspalveluun 03 5691 5500. Myöhemmin syksyllä voit tehdä sopimuksen kätevästi myös yrityksen verkkosivuilla. Myös FC Hakan toimisto neuvoo asiassa tarpeen mukaan. FC Haka ohjaa Haka-sähkön tuotoista kymmenen prosenttia FC Haka Juniorit Ry:lle. Haka-sähkön preemio on 0,3 snt/kWh yksityisasiakkaille (alv 24%) ja 0,15snt/kWh (alv 0%) yritysasiakkaille. Haka-sähkön yksityiskohtaisempi tuoteseloste löytyy Valkeakosken Energian verkkosivuilta.

– Olemme iloisia voidessamme jatkaa pitkäjänteistä yhteistyötä Valkeakosken Energian kanssa. Toivomme, että mahdollisimman moni kiinnostuu Hakasähköstä, joka on tuotteena täysin uniikki. Hakalle monivuotiset kumppanuudet ovat elintärkeitä ja mahdollistavat taloudellisesti mm. junioristrategiamme toteuttamisen. Vaikka Ykkösen loppuhuipennus on vielä edessä ja Hakan tilanne vaikuttaa erinomaiselta on meillä jo tiukasti katse myös ensi vuodessa. Kehitämme yhteistyökumppaneille suunnattuja tuotteitamme koko ajan ja pyrimme sopimaan ensi vuoden kumppanuuksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kertoo FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT