Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtaan kentällä sähköinen tunnelma illan ottelussa

Tänään perjantaina kello 18.30 pelattava Haka-PK-35 Vantaa-ottelu on kauden toinen Valkeakosken kaupungin nimikko-ottelu, johon kaupunki toivottaa kaikki asukkaansa tervetulleeksi. Ottelulippuja matsiin jaetaan useissa pisteissä vielä perjantaina, ellei jo tätä ennen ole ehtinyt omaansa saamaan. Kaikki kaupungin koulut ovat jo saaneet lippunsa aiemmin tällä viikolla.
 
Kaupungin nimikko-ottelun teemana on Energia, jossa FC Hakalla on yhteistyökumppaneina Valkeakosken Energia ja UPM. Tunnelmallisissa iltavaloissa pelattavassa ottelussa on luvassa sähköistä äänimaailmaa ja energisiä uutisia. Nimikko-ottelun isäntinä toimivat Valkeakosken Kaupunki ja Kiertokapula.
 
Ottelussa valitaan Valkeakosken Energian ja UPM:n toimesta kaksi energisintä pelaajaa kotijoukkueesta ja valinnan tekevät Valkeakosken Energian hallituksen puheenjohtaja Reino Niska sekä UPM/Tervasaaren johtaja Pentti Putkinen. Samoin ottelussa luovutetaan palloja FC Hakan toimesta tällä kertaa Lempäälän Kisan junioreille, yhdessä Katepalin toimitusjohtaja Mikko Pellisen kanssa.
 
Tähän otteluun kannattaa tulla paikalle kuulemaan mitä uutta FC Hakalla yhteistyökumppaneineen on tarjota paikkakuntalaisille yksityisille ja yrityksille.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT