Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka Oy hakee myyntipäällikköä

FC Haka Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen urheiluliiketoiminnan yritys, jonka toiminta mahdollistaa FC Hakan edustusjoukkueen pelaamisen maamme huipputasolla jalkapallossa. Omistuspohjamme on laaja ja liikevaihtomme vuonna 2012 oli n. 1.1 M€. Yrityksemme toimisto sijaitsee Valkeakoskella, Suomen kauneimmalla stadionilla Tehtaan kentällä. FC Haka Oy on kansallisesti sekä myös kansainvälisesti tunnettu yritys, jonka saavutukset näkyvät laajalti mediassa. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme sivulla www.fchaka.fi.

Haemme joukkoomme aktiivista ja tavoitteellista myyntipäällikköä

Tehtävässäsi vastaat FC Haka Oy:n myynnistä sekä avainasiakkuuksista. Kehität aktiivisesti myyntiprosessejamme, toimit osaltasi laajan vapaaehtoistyötä tekevän myyntitiimimme esimiehenä sekä sparraajana ja suunnittelet mm. myyntikampanjoita ja toteutat tuotelanseerauksia. Raportoit tehtävässäsi FC Haka Oy:n toimitusjohtajalle.

Sinulla on kokemusta asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta ja myynnin toteuttamisesta. Sinulla on hyvä verkostoitumiskyky, olemassa olevat yrityskontaktisi katsotaan eduksesi. Tunnet urheiluliiketoimintaa ja olet jalkapallosta kiinnostunut. Työskentelyotteeltasi olet rohkea ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ja haastavassa ympäristössä.

Energisyytesi ja määrätietoisuutesi lisäksi arvostamme analyyttistä otetta myyntityöhön ja hands-on tapaa toimia. Toivomme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, viestit molemmilla tehokkaasti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden päästä kehittymään suomalaisen, tunnetun ja tunteita herättävän yrityksen mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen, +358400786860, markku.salminen(at)fchaka.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen markku.salminen(at)fchaka.fi, kerro samalla palkkatoiveesi tehtävässä. Tehtävän palkkaus on tavoitteisiin sidottu, koostuen sekä perusosasta että myynnin komissiosta. Haethan tehtävää perjantaihin 27.9. mennessä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT