Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Perjantaina odotettu Ilves-peli

Tehtaan kenttä täyttyy taas perjantai-iltana yleisöstä, kun Ilves saapuu Hakan vieraaksi Pirkanmaan paikalliskamppailuun.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä Ykkösen kaudella kahdesti, ensin Hakan voitti Tehtiksellä 3-0 ja sitten pinnat jaettiin Tammelassa lukemin 1-1. Tuo Tammelan peli oli Juho Rantalalle ensimmäinen Hakan päävalmentajana.

– Korostan taas sitä, että aiempien otteluiden tuloksilla ei ole paikallispeleissä merkitystä. Molemmat joukkueet kyllä tuntevat hyvin toisensa, Rantala toteaa.

– Varmasti hieno tapahtuma on tulossa. Me koetamme taas ottaa niitä omia pieniä askeliamme eteenpäin, Rantala painottaa.

Hakan pelaajatilanne on hyvä.

– Dema on pelikieltonsa kärsinyt ja Sami Sanevuorikin on palannut takaisin joukkueharjoituksiin, Rantala iloitsee.

Perjantai-ilta on muutenkin mielenkiintoinen, sillä Hakan kanssa Ykkösen kärkipaikkaa jakava SJK on samaan aikaan tulessa. Seinäjokelaiset kohtaavat kotiyleisönsä edessä AC Oulun.

Tehtaan kentän teemaottelun isäntinä toimivat K-Citymarket Valkeakoski yhteistyökumppaneineen, Valkeakosken Kaupunki, Matka-Vekka, Life, Veho Lielahti, Tommy Hilfiger ja Guess Ideapark, LähiTapiola, Hämeen Laaturemontti sekä Petäys Resort.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT