Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Patrik Rikama-Hinnenberg vahvistamaan Hakaa loppukaudeksi

Ykkösen kärkijoukkue Haka vahvistaa rivejään kokeneella puolustajalla. Patrik Rikama-Hinnenberg, 30, on allekirjoittanut valkeakoskelaisten kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

– Haka on tällä hetkellä houkutteleva seura, jossa asioita tehdään täysillä. Tavoitteemme on pikainen nousu takaisin liigaan ja haluamme tehdä voitavamme tämän eteen. Loppukauden huipputärkeissä otteluissa pelaajaringissä pitää olla leveyttä esimerkiksi varoitustilien täyttymisten ja mahdollisten loukkaantumisten johdosta, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen toteaa.

Samalla Salminen kertoo, että kilpailullisen menestyksen eteen tehty työ ei saa vaarantaa seuran taloutta vaan pikemminkin niukkuutta on pystyttävä kohdentamaan oikein. 

– Siirtoikkuna sulkeutuu 31.8. ja nyt oli viime hetki päättää lopullisista joukkueen vahvistuksista myös ensi kautta silmällä pitäen, Salminen jatkaa.

Vantaalaisen jalkapallokoulun läpi käynyt Rikama-Hinnenberg debytoi Veikkausliigassa HJK:n riveissä kaudella 2004, mutta varsinaisen läpimurtonsa hän teki IFK Mariehamnissa kausilla 2007-2010. Viime vuosilta Rikama-Hinnenberg omaa pelikokemusta sekä Ruotsista että Bulgariasta.

– Tämä mahdollisuus tuli meille hyvään saumaan, sillä joukkueessamme ei ole juurikaan luontaisia laitapakkeja. Hän on minulle entuudestaan tuttu, luotettava ja urheilullinen pelaaja, joka tuo kaivattua leveyttä rinkiimme, Hakan päävalmentaja Juho Rantala sanoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT