Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Juho Rantala Hakan päävalmentajaksi

FC Haka on nimennyt tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella uudeksi päävalmentajakseen Juho Rantalan. Rantala, 38, siirtyy Valkeakoskelle HJK:n organisaatiosta, jossa hän on toiminut edustusjoukkueen valmennusportaassa usean vuoden ajan.

– Tämä mahdollisuus tuli nopeasti eteeni. Minulla on ollut hyvät oltavat HJK:ssa, mutta samalla minulla on ollut palava halu päävalmentajaksi, Rantala huomauttaa.

– Hakan valmentaminen on minulle mahtava tilaisuus. Kyseessä on kuitenkin perinteitä uhkuva seura, jolla on paljon potentiaalia, Rantala jatkaa.

FC Hakan vt. toimitusjohtaja Markku Salminen toteaa, että valinta sopii hyvin seuran pitkän tähtäimen strategiaan.

– Rantala on meille erinomainen valmentaja ja hänellä on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita haimme. Tämä on meiltä satsaus tulevaisuuteen, Salminen huomauttaa.

Rantala aloittaa Hakan päävalmentajana ensi maanantaina. Sunnuntain KooTeePee-pelin Haka pelaa vielä Asko Jussilan komennossa.

– Jussila on tehnyt hienoa työtä ja ilman muuta jatkaa organisaatiossamme kehittyvässä roolissa. Rantalan ja Jussilan tietämys suomalaisesta jalkapallokentästä on vaikuttava. He tuntevat hyvin maamme nuoret lahjakkuudet, Salminen muistuttaa.

Rantala seuraa sunnuntain KooTeePee-pelin Tehtaan kentällä katsomon puolelta.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT