Popovitch Hakan voiton takuumies

Sasha Popovitch nousi Hakan sankariksi Ykkösen vierasottelussa OPS:aa vastaan. Popovitch viimeisteli koskilaisten molemmat osumat 2-1 (1-0) -vierasvoitossa.

Haka voitti toukokuussa joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 3-1 vaikka oli ensimmäisen puolituntisen pahoissa vaikeuksissa. Nyt Haka sai peliin huomattavasti paremman alun, sillä pallo oli OPS:n maalissa 17. minuutin kohdalla.

Popovitch puski tuolloin keskityksen verkkoon ja iso apina putosi samalla nuoren miehen selästä. Osuma oli näet parikymppiselle hyökkääjälle ensimmäinen virallisissa otteluissa Hakan edustusjoukkueessa.

Popovitch tuplasi Hakan johdon heti toisen puoliajan alussa. OPS:n maalivahti seikkaili ulkona ja Popovitch huomasi tilaisuutensa tulleen. Upea nosto vei Hakan kahden maalin  karkuteille.

OPS pääsi peliin mukaan 56. minuutilla. Liukas keli teki tepposet Regi Nooitmeerille, jolta lipsahti pallo omaan verkkoon. OPS painoi pelin lopun, mutta ei onnistunut tasoituksessa.

Haka sai otteluun takaisin pelikieltonsa kärsineet Marco Matronen sekä Deman. Armenialaistulokas Arman Melkonyan pelasi ensimmäisen ottelunsa Hakan edustusjoukkueessa tultuaan Popovitchin tilalle ottelun 67. minuutilla.

Kolmannella peräkkäisellä voitollaan Haka nousi takaisin sarjakakkoseksi. Kärkiryhmä SJK on nyt seitsemän pistettä Hakan edellä. Koskilaisten seuraava Ykkösen ottelu on sunnuntaina, jolloin Tehtaan kentälle saapuu Sami Ristilän valmentama FC KooTeePee. Joukkueiden ensimmäinen yhteenotto päättyi toukokuussa kotkalaisten 1-0 -voittoon.

Hakan kokoonpano OPS:aa vastaan: Saku Pesonen, Regi Nooitmeer (var.), Juuso Salonen (46. Olukorede Aiyegbusi), Sami Sanevuori (var.), Dema (var.), Marco Matrone, Eetu Muinonen, Juha Pirinen, Sakari Saarinen, Jussi Aalto (90. Topi Järvi), Sasha Popovitch (67. Arman Melkonyan).